GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - 30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle öğrencilerimiz Müdür ve Müdür Yardımcısı koltuğuna oturarak okulda gerçekleştirmeyi planladıkları hedefleri sıraladılar.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMASI

Nis

Kuran ı Kerime geçen öğrencilerimiz.

Nis

Okulumuzda uygulanan  "En Temiz Sınıf Projesi" çerçevesinde hafta boyunca yapılan değerlendirmeler sonucunda okulumuzun en temiz sınıfı 6-A seçilmiştir.

Mrt

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ CEMAL GÜLİSTAN ŞUBE MÜDÜRLERİMİZ İBRAHİM YAĞCI VE FATİH TÜRKHAN İLE BİRLİKTE BAKANLIĞIMIZ TARAFINDAN 6. VE 9. SINIFLARA YÖNELİK UYGULANAN ORTAK MATEMATİK YAZILI SINAVI İÇİN OKULUMUZU ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDULAR.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Gününde okulumuzda tören düzenlendi. 30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulu olarak "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" diyen vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un yazmış olduğu İstiklal Marşımızın kabul edilişinin 103. yıldönümünü kutladık.Programın sunulmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

8.sınıf öğrencilerimizi LGS'ye motive etmek ve liseleri daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla sınavla öğrenci alan TOBB Fen Lisesi, Gülşen Batar Anadolu lisesini ziyaret ettik. Okulları ziyaret eden öğrencilerimiz okulları daha yakından tanıma imkani elde etti. Ayrıca liselerde bulunan 9. sınıf öğrencileriyle sorular sorarak  sınava nasıl hazırlandıkları konusunda fikirler aldırlar.  Okul idaremize ve geziyi organize eden rehberlik servisine teşekkür eder, öğrencilerimize sınavda başarılar dileriz.

Mrt

İmam Hatiplilerin Buluşması Gecesinde Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimizle Okulumuz temsil ettik. emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

5 Öğrencimizle Akıl ve zeka oyunları turnuvasına katıldık.Katılan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

İstiklal Marşının kabul edilişinin 102.’nci yıl dönümü nedeniyle Şahinbey Belediyemiz tarafından İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması düzenlendi. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezinde düzenlenen yarışma büyük heyecana sahne oldu.  30 Ağustos İmam Hatip ortaokulu olarak yarışmada okulumuzu 6-A sınıfından  Şevval ÖZBAY temsil etti. Ayrıca Mehmet Akif ERSOY rolünüde 8-A sınıfından Emre DOĞAN canlandırdı. Öğrencilerimize ve yarışmaya hazırlayan Yusuf KARADENİZ öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimizin daha verimli ve daha kaliteli bir ortamda eğitim-öğretim faaliyetlerini devam ettirmesi için okulumuzu yeni görünümüne kavuşturduk.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı işbirliği ile okulumuz öğrencilerine mobil olarak Yetenek Taraması yapılmıştır. Sportif yeteneği olan öğrencilerimiz tespit edilmiştir.

Şbt

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ CEMAL GÜLİSTAN DENEME SINAVI ESNASINDA OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.

MÜDÜRÜMÜZE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN MOTİVASYONUNU ARTTIRMASI VE SUNDUĞU KIYMETLİ KATKI VE DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Ödül Törenimiz