GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - 30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ CEMAL GÜLİSTAN DENEME SINAVI ESNASINDA OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.

MÜDÜRÜMÜZE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN MOTİVASYONUNU ARTTIRMASI VE SUNDUĞU KIYMETLİ KATKI VE DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Ödül Törenimiz

Ock

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞIMIZIN DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI PLANI ÇERÇEVESİNDE TÜM 5. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK  GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZE AİT "FATMA REZZAN-MEHMET RAGIP GÜZELBEY ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ-KEŞİF KAMPÜSÜ" GEZİSİ DÜZENLEDİK

Ock

“Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum"(ÇEDES) Projesi kapsamında uygulanan Aralık Ocak ayı etkinliklerimizi tamamladık.

" Yardımseverlik, Merhamet" temalarının işlendiği proje kapsamında; Kedi Evi , Kuş Evi , Sadaka Kutusu, Geri Dönüşüm Kutusu gibi proje çalışmaları yaptık.

Ock

ÇETES PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRETMENLERİMİZE İLK YARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ. EĞİTİMİ VEREN SAĞLIK GÖREVLİSİNE VE EĞİTİME KATILAN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünde okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Gazi şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yıl dönümünü kutladık.Vatan için canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi hayırla ve rahmetle yâd ediyoruz.  Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, şehrimizin ve ülkemizin kurtuluş mücadelesi ve bölünmez bütünlüğü uğruna bu güne kadar kaybettiğimiz tüm gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz , hayatta olan gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencilerinden 6-A sınıfındaki Şevval ÖZBAY İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında ortokullar arasında İL BİRİNCİSİ olmuştur

Kendisine Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma ŞAHİN tarafından katlanabilir bisiklet hediye edilmiştir‍️‍️.

Öğrencimizi ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ederiz

Ara

Kurtuluş Savaşı mücedesinde Antep Savunmasında şehit düşen 6317 kahramanımızın anısına düzenlenen Gazi Yarı Maratonuna öğretmen ve öğrencilerimizle katılım sağladık.

Şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Ara

ÇEDES projesi kapsamında " Temizlik imamdandır. " Hadisi gereği olarak öğrencilerde temizlik ve çevre bilinci kazandırmak adına okulumuzda Haftanın en temiz sınıfı yarışması düzenlenmektedir.

Bu kapsamda;

6-10 Kasım haftası 5-A sınıfı

20-24 Kasım haftası 8-A sınıfı

27 Kasım- 1 Aralık haftası 8-A sınıfı

4-8 Aralık haftası 8-A sınıfı

1. Olmuştur.

Yıl sonunda "yılın en temiz sınıfı" seçilip ödüllendirme yapılacaktır.

Ara

3 Aralık Engelliler Haftası münasebetiyle özel gereksinimli öğrencilerimizle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Cemal Gülistan' ı ziyaret ettik.

Kendileri öğrencilerimize hediyelerini takdim ettiler. Müdürümüze sıcak karşılamasından ve gösterdiği ilgi alakadan dolayı müteşekkiriz.

Ara

24 Kasım öğretmenler günü okulumuzda çoşkuyla  kutlandı. Bu özel günde bir farklılık yaptık ve öğretmenler günü törenini öğretmenlerimiz hazırlayıp sundular. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz. Ebediyete göçmüş tüm şehit öğretmenlerimizi rahmet ve minnet ile anıyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda; okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı. Cumhuriyet´imizin 100. yılını kutladığımız bu bayramda; okulumuzda yapılan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, gösteriler sunuldu ve şiirler okundu. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 99. Yılı'nı ilk günkü coşkuyla kutlandı

May

Okulumuzda oturma alanlarına ilişkin düzenleme yapıldı. Okulumuzda öğrencilerin teneffüslerde ve öğle aralarında dinlenebilmeleri ve güzel vakit gecirmeleri göz önünde bulundurularak  bank ve kamelyaların bulunduğu alanlar görsellerle sanatsal hale getirilerek düzenlenmiştir.